banner113

Alanyalı Melike pişman oldu... Geri dönüyor

banner106

Alanya’da yaşayan Melike A. (19) ve beraber kaçtığı ileri sürülen Yunus Ö. (30) Esra Erol’un programında anne Fatma A. ile bir araya geldi. 

Alanyalı Melike pişman oldu... Geri dönüyor
01 Aralık 2021 Çarşamba 10:22

banner108
banner238

Yunus Ö’nün başka kadınlar ile ilişkisi olduğunu öğrenen Melike A. annesi Fatma A. ve Esra Erol’un çağrısına uyarak geri dönmeyi kabul etti. Programdan önce Melike'nin Ağabeyi Musa A. da Gerçek Alanya aracılığı ile açıklamalarda bulunup geri dön çağrısı yapmıştı.

Alanya’da bir kreşte çalışan Melike A. 13 Kasım Cumartesi günü iddiaya göre Yunus Ö. ile kaçmıştı. Ailesi Melike A’nın nerede olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, anne Fatma A. kızının bulunması için Esra Erol’un programına çıkmıştı. Yaşananların ardından Esra Erol’un programına ikinci kez çıkan Fatma A. kızı Melike A. ve Yunus Ö. ile canlı yayın bağlantısında bir araya geldi. Fatma A. yayında kızına evine dönme çağrısında bulundu. Melike A’yı evine dönmesi için ikna çabaları sürerken Yunus Ö’nün 2 yaşındaki çocuğunun annesi Seher isimli kadın da canlı yayına bağlandı. Seher isimli kadın Yunus Ö’nün Melike’yi kaçırması üzerine çocuğunu aldırdığını söyledi. Seher kendi doğum gününde Yunus Ö’nün Melike’yi kaçırdığını ve 3 gün sonra da kendisini sevdiğine yönelik mesaj attığını ileri sürdü.
“PİŞMANIM” DEDİ
Yaşananları bilmediğini aktaran Melike, Yunus Ö. ile kaçtığı için pişman olduğunu ifade etti. Fatma A. da tüm ailesinin kızının arkasında olduğunu dile getirdi. Melike, “Bunları bilmiyordum. Gerçekten bilmiyordum” dedi. Esra Erol’un yayın ekibi ile geri gelip gelmek istemediğini soran Melike A. önce, “Birkaç gün sonra gelsem” diye konuştu. Melike A. “Ben Seher hanımın anlattıklarının hiçbirini bilmiyordum. Yunus Ö. bana sürekli Merve’den ayrıldım. Seher ile hiçbir alakam yok. Olmadı, onu evime bile getirmedim. Hiç alakam olmadı dedi. Belki birinci karısına şiddet bile göstermiştir. Şüphem var” diye konuştu.
“GÖZYAŞLARINI SİL, SENİ BURAYA BEKLİYORUM”
Esra Erol da, “İhbar hattına bir kadın evraklar attı. Senetler attı. Bu senetlerin hepsi Yunus Ö. adına kayıtlı. 2 çocuğu olan bir kadın Yunus Ö. beni evlilik vaadi ile kandırdı diyor. Yıllardır birikimini Yunus Ö’ye yedirmiş. 2016’dan beri ilişkisi varmış. Kadının 115 bin TL’sini yemiş. Belgeleri elimde. Bu tarih 2016’da Merve ile evlendiği tarihe denk geliyor. Yani Merve ile evliliği tek kişilik değildi. Bu kadına seninle evleneceğim vaadinde bulunup sürekli paralarını almış. Gözyaşlarını sil, seni buraya bekliyorum Melike” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Melike A. geri dönmeyi kabul ederek canlı yayın ekibinin aracına binerek yola çıktı. - Erkan Uysal- Gerçek Alanya

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.