banner113

Alanyalı şehidimizin ablasından duygu yüklü mesaj

banner106

Darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Merkezi'nin bombalanması sırasında şehit olan ve dün memleketi Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde toprağa verilen Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in Ablası Emine Yiğit'in, sosyal medya üzerinden kardeşine vedası yürek burktu

Alanyalı şehidimizin ablasından duygu yüklü mesaj
20 Temmuz 2016 Çarşamba 15:38

banner108
banner238

15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan kahramanlar arasında yer alan Alanya doğumlu Komiser Yardımcısı 23 yaşındaki Cennet Yiğit, Bünyan'da dün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Kardeşini toprağa veren abla Emine Yiğit ise Facebook hesabından kardeşinin fotoğraflarının yer aldığı duygu dolu bir video paylaştı. Abla Yiğit'in aynı zamanda kardeşini anlatan ifadeler de kullandığı o paylaşımlar şöyle:


"Doğduğun günü hatırlıyorum. Sen oldun diye anneme küsmüştüm. Sonra büyümeye başladın can yoldaşı oldun bana. Kardeşin nasıl güzel bir duygu olduğunu öğrendim, ne yaparsan yap arkanda hep bir destek olduğunu bilmek güç verdi hep bana. Birlikte sabahlayışlarımız, annemin 'susun da yatın artık' bağrışları, senin gülüp kaale almadan kahkahalara devam etmelerin hala kulaklarımda. Gülüşünün bu kadar güzel olduğunu yeni fark ettim meleğim, gözlerinin renginin bu kadar güzel olduğunu, gülünce içinin parladığını yeni fark ettim. Bi daha bana gülümsemeyeceğini bilince fark ettim kuzumm. Bilmezdim KARDEŞ kelimesinin bu kadar kıymetli güzel olduğunu, bilmezdim uzakta da olsa varlığının bu kadar kıymetli olduğunu.

Ne zaman içim sıkılsa, gecenin yarısı bile telefonum çalardı. Sanki hissederdin şimdi kim arayacak beni, kimle dertleşicem ben, kiminle gülücem. Yarım kaldım kuzum, içimden bir parçayı söktün de gittin, kavurdun gittin. Sen bu vatan uğruna gülüşlerinden vazgeçtin. Gelecek hayal ettiğin adamdan vazgeçtin, aşık olduğun yeğeninden vazgectin. Annemin babamın ciğerinin yangınını ben nasıl söndürücem bilmiyorum. Yokluğunu nasıl doldurucam bilmiyorum. Ama senin bi yerlerden bizi hep göreceğini izleyeceğini biliyorum güzel gözlüm, mis kokulu CENNET kokulu kardesiimmm. Bizim evimize ateş düştü ciğerimiz yandı. Tek tesellimiz senin mekanının en güzel yerde olması. Yattığın yerde rahat uyu kuzum, emanetlerin bana bundan sonra. Hakkım sana helal olsun canparemm. Bana kardeş sevgisini yaşattığın için Allah senden razı olsun meleğim. Ruhun şaad mekanın CENNET olsun. Seni çok seviyorum bitanemm."
DHA

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.