banner113

Alanyalı trafik kazası kurbanı!

banner106

Gündoğmuş'a bağlı Esentepe mahallesi Kızıloluk mevkiinde meydana gelen kazada Alanyalı Ali Uyar hayatını kaybetti

Alanyalı trafik kazası kurbanı!
21 Eylül 2021 Salı 15:05

banner108
banner238

İncekum Mahallesi, Karabuynuzlar Mevkii’nde ikamet eden ‘Kızıl Ali’ lakaplı üretici Ali Uyar, Gündoğmuş’a bağlı Esentepe Yaylası’na giderken Kızıloluk Mevkii’nde 07 HFD 57 plakalı aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 350 metrelik uçuruma yuvarlandı. Daha önce de aynı yerde kaza yaptığı öğrenilen Uyar, olay yerinde hayatını kaybetti.
BU KAÇINCI KAZA
Ali Uyar’ın yaşamını yitirdiği kazayı sosyal medya üzerinden duyuran Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Uyar,
“Karabuynuzlar Mahallesi’nden Kızıl Ali lakaplı Ali Uyar ismindeki vatandaşımız Gündoğmuş, Kızıloluk Mevkii’nde yolun bozuk, merdiven gibi tırtırlı olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 350 metre aşağıya uçarak hayatını kaybetmiştir. Bu yolun asfalt yapılması için daha kaç vatandaşımızın ölmesi gerekiyor. Buradan Antalya Büyük şehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek'e seslenmek istiyorum. Ölüm yollu haline gelen alanın yapılması/iyileştirilmesi elzem bir hal aldığı düşüncesiyle yöre halkının mağduriyetini bir an evvel gidereceğinize inanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.