banner113

Alman tur operatörü: Türkiye’ye seyahat fırtınası bekliyor!

banner106

Almanya'nın üçüncü büyük seyahat grubu FTI, ''Yaklaşan seyahat fırtınası için gerekli uçuş kapasitesini sağladığını açıkladı.

Alman tur operatörü: Türkiye’ye seyahat fırtınası bekliyor!
10 Haziran 2021 Perşembe 09:49

banner108
banner238
Ralph Schiller: Türkiye rezervasyonları şimdi daha da artacak
Alman tur operatörü FTI, sezona ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin girişleri kolaylaştırması ve Almanya'nın Türkiye'den dönenlere karantinayı kaldırmasının ardından Türkiye'de tatil yapmanın önünde engel kalmadığını belirten FTI'ın Genel Müdürü Ralph Schiller, ''Türkiye için beklediğimiz işareti aldık. Vaka sayıları Ege ve Akdeniz gibi popüler destinasyonlarda düşüyor. Yeni düzenlemeden önce bile artan Türkiye rezervasyon sayılarımız, şimdi daha fazla artacak.'' dedi.
Hicabi Ayhan: Sezona iyi hazırlandık
FTI Türkiye Destinasyon Müdürü Hicabi Ayhan ise, ''Almanlar favori destinasyonları Türkiye'ye seyahat etmenin kolaylaşmış olmasından memnun. Sezona iyi hazırlandık ve portföyümüzde bulunan otelleri açtık.'' ifadelerini kullandı.
FTI Türkiye’ye seyahat fırtınası bekliyor
Öte taraftan FTI, yaklaşan Türkiye seyahat fırtınası için yeterli uçuş kapasitesini sağladığını açıkladı. Şirket, Almanya'nın birçok kentinden Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir'e yapılacak kesintisiz ilave uçuşlar için SunExpress, Corendon ve Condor ile anlaştı. Talebe bağlı olarak ilave uçuşlar yapılacak.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.