banner113

Altıncı his çete çökertti

banner106

Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, canlı yayında bir bankanın güvenlik personelinin altıncı hissi ile çete çökerttiklerini söyledi. Avcı, "Altıncı his çok önemli. Vatandaşımız altıncı hissine güvensin. 155'i arayıp, ihbarda bulunmaktan çekinmesin" dedi

Altıncı his çete çökertti
17 Nisan 2019 Çarşamba 11:00

banner108
banner238
'DAHA ÇOK İHBAR BEKLİYORUZ'
Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya Posta Tv'de 'Haberin Manşeti' programında canlı yayın konuğu oldu.  Alanya gibi nüfus yoğunluğu büyük olan bir şehirde ihbar mekanizmasının daha fazla işletilmesini beklediklerini söyleyen Avcı, "Alanya'ya günde ortalama 70 ihbar geliyor. Aslında bu az. Vatandaşlarımızdan daha çok ihbar bekliyoruz" dedi.
'O ÇETE ÇOK CAN YAKTI'
İhbarın önemini Avcı şu sözlele açıkladı, "Bir bankanın güvenlik personelinin durumundan şüphelenerek 155'e ihbarda bulunduğu bir şahsın üzerini aradığımızda bir flash bellek bulduk. İçerisinde şahısların özel bilgileri vardı. Sorguladığımız zaman bu kişinin bir telefon dolandırıcılığı şebekesinin üyesini olduğunu ortaya çıkardık. Ve bu sayede büyük bir şebekeyi çökerttik."
'155 VATANDAŞ İÇİN'
Alanya Emniyet Müdürü açıklamasının devamında, şu çağrıyı yaptı, "Bankanın güvenlik personeline daha sonra sordum 'Neden şüphelendin ve ihbarda bulundun' diye. Aldığım cevap 'altıncı hissim öyle söyledi. Öyle hissettim, polisi aradım.'  Altıncı his çok önemli burada ihbarın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Vatandaşlarımz ihbar etsin. Çekinmesin. 155'te bilgileri gizli kalıyor."

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.