banner113

Antalya'da mavi bayraklı uyuşturucu operasyonu!

banner106

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince 3 aydan fazla süren çalışmalar sonucunda gerçekleştirilen ‘Mavi Bayrak' uyuşturucu operasyonu hakkında basın açıklamasında konuşan Vali Yazıcı, ilk aşamada 200 şüpheli şahsın yakalandığını söyledi. 

Antalya'da mavi bayraklı uyuşturucu operasyonu!
17 Mart 2021 Çarşamba 15:07

banner108
banner238


Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen ‘Mavi Bayrak' uyuşturucu operasyonu hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi. Konu hakkında açıklama yaparak operasyonun detaylarından bahseden Vali Yazıcı, "Torbacı" olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına iki bin 500 polisle operasyon düzenlendiğini ve bu kapsamda 200'e yakın uyuşturucu satıcısının gözaltına alındığını belirtti.

En Kısa Sürede Adaletin Karşısında Hesap Verecekler
Yakalanan şüphelilerin en kısa süre içerisinde adaletin önüne çıkarılacağını belirten Vali Yazıcı; “Mavi Bayrak uyuşturucu operasyonu ile ilgili detayları paylaşmak için bir aradayız. Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerimizin üç aylık süreçte devam eden titiz çalışmalarının sonucu bu sabah 318 ekip, 2500 personelin katılımıyla 200 şüpheli yakalandı. Operasyonumuz devam ediyor. Belki sayımızda artış olabilir. Ama 200 şüpheli yakalanmış olup en kısa sürede de adaletin karşısına çıkarılacaktır.” dedi.
Uyuşturucu İle Mücadelemiz Kararlılıkla Sürdürülecektir
Son zamanlarda güvenlik güçlerimiz tarafından başarılı operasyonlar gerçekleştirilerek uyuşturucu ile mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Vali Yazıcı; “Burada şunu vurgulamak istiyorum. Bu operasyon üç aylık titiz bir çalışmanın ürünüdür. Sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Kuvvetli delillerle satıcılık yaptıklarını tespit ettiğimiz şüphelileri en kısa zamanda adaletin karşısına çıkaracağız. Uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla sürecek.” ifadelerini kullandı.

Turizmin Başkenti Bundan Sonra Daha Güvenli
Yapılan başarılı operasyonlarla şehrin daha güvenli olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Turizmin başkentinde inşallah bundan sonra daha güvenli bir şekilde tüm misafirlerimizi ağırlayabileceğimizi siz basınımız vasıtasıyla tüm dünyaya duyurmak isterim. Ağırlıklı olarak Zeytinköy bölgesi başta olmak üzere, Kepez ve Aksu ilçelerimizin bazı bölgelerinde de bu operasyon gerçekleştirildi. İnşallah bu uyuşturucu illetinden toplumumuzu, Antalyalı hemşerilerimizi ve Antalya’ya gelecek olan hem yerli hem yabancı misafirlerimizi korumak arzusu, inancı ve azmindeyiz. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü olarak bunu belli oranda başardığımızı ve bundan sonra da bunu devam ettireceğimizi tüm dünyaya ifade etmek isterim. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma, İl Emniyet Müdürümüze, her ne kadar narkotik şube düzenlemiş olsa da diğer şubelerimizin de büyük katkısıyla 2500 arkadaşımızın katılımıyla gerçekleşen bu operasyon için teşekkür etmek istiyorum. Bu Türkiye’de son zamanlarda yapılan en büyük operasyonlardan bir tanesidir. Bir kez daha vurgulamak isterim çok titiz bir çalışmanın sonucudur. Adliyeye çıkarıldıktan sonra sonuçlarını göreceksiniz. Kuvvetli delillerimiz olduğu için bu operasyonun önemi bir kez daha anlaşılmış olacak.” diye konuştu.
Operasyonda yakalanan uyuşturucu miktarının sorulması üzerine açıklama yapan Vali Yazıcı, miktarın çok büyük olmadığını ancak delillerle birlikte alınan 200 şüphelinin adliyedeki sonuçlarının görülmesiyle operasyonun öneminin anlaşılacağını belirtti. Yakalanan şüphelilerin çoğunlukla sokak satıcıları olduğunu belirten Vali Yazıcı, Antalya’mızı daha temiz ve daha güvenli hala getirinceye kadar çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.