banner113

Babadan öz kızına şiddet!

banner106

Babadan öz kızına şiddet!
23 Ağustos 2019 Cuma 23:35

banner108
banner238

İddialara gore olay şöyle ğelişti.

 Eve saat 20.30'da geldiği için öfkelenen baba, 14 yaşındaki kıza önce tokat attı, ardından şiddetin dozunu artırarak dövmeye devam etti. Boğazına bıçak dayadığı kızını evden atan baba, daha sonra kızını eve geri alarak şiddetini sürdürdü. Yüzü moraran ve gözü şişen kızı annesi hastaneye götürmek isteyince daha da öfkelenen baba Ö.C, karısına da şiddet uyguladı. 
SABAH POLİSE SIĞINDI
Babasının evden gitmesinden sonra karakola başvuran genç kız annesi ve kendisinin şiddet gördüğünü söyleyerek yardım istedi. Önce uzaklaştırma verilen dayakçı baba Ö.C, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla akşam saatlerinde gözaltına alındı. Anne şikayetinden vazgeçerken, genç kız yaşadıklarını savcılıkta anlatarak yardım isteğini sürdürdü. Gözaltına alınan dayakçı baba yarın adliyeye sevk edilecek.
EMİNE BULUT OLMASIN
Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen kızı ve karısının yaşadığı adrese giden dayakçı baba savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Alanya Cumhuriyet Savcısı'nın kararı çocuğun korunması açısından önemli ve memnun edici olarak yorumlandı. Türkiye gündemine oturan Emine Bulut olayının ardından önleyici bu tür kararların önemi de bir kez daha gündeme geldi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.