banner113

Baksen şu avukatın yaptığına!

banner106

Yaptığı usulsüzlüklerle kamuoyunun tepkisini almaya devam eden ve gündemden düşmeyen avukat Hüsnü S'in iddialara göre 2 milyarlık vurgun hayali suya düştü.

Baksen şu avukatın yaptığına!
19 Kasım 2021 Cuma 16:14

banner108
banner238


HAKSIZ KAZANÇ
Alanya Belediyesi ve başkanı Adem Murat Yücel'e sosyal medya üzerinden saldıran Av. Hüsnü S'in iddialara göre haksız kazanç etmenin peşinde olduğu belgelerle ortaya çıktı.
2 MİLYARLIK VURGUN
Avukat M. Hüsnü S, Kamu ortaklık payı (KOP), okul, cami, çeşme, kültür merkezi, Belediye hizmet alanları, spor tesisleri, dini tesisler ve benzeri yerlerden açtığı davalardan % 30 komisyon alarak 2 milyarlık vurgun yapacağı iddia edildi. 
VATANDAŞLARA ISRAR EDİYOR
Alanyadan Haber Gazetesinde yer alan haber şu şekilde.
Bunun için organize bir ekip kuran avukat, her dava dosyasından büyük miktarlarda rant elde edebilmek için Alanya merkez ve mahallelerinde kamu alanlarıyla ilgili vatandaşlara ulaşıyor. Belediye’ye dava açmaları konusunda ısrar ederek  "Zamanımız çok kısıtlı, bir an önce dava açmamız lazım, 3-4 gün içinde dava açmazsak hiçbir hak iddia elde edemezsiniz, bana vekalet verin gerisini ben halledeyim" diyerek vatandaşları kandırıyor.
YÜKSEK RAYİÇ BEDEL
Ayrıca kamu alanlarını yakın akrabalarına ‘yüksek rayiç bedel’le satın almış gibi gösterip ‘kamulaştırmasız el atma davası’ açıyor. Bunun üzerine önlem alan Alanya Belediyesi kamu alanlarına açılan davalardan alacaklara tedbir koydu. Belediye tedbir aldığı için çılgına dönen avukat sosyal medya hesaplarından Belediye, meclis üyeleri ve iş adamlarına tehditler savurmaya devam ediyor. 
İşte avukatın 2 milyar’lık vurgun yapmayı planladığı o belgeler

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.