banner113

BAŞKAN TOKLU’DAN KADİR GECESİ MESAJI

banner106

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Toklu mesajında;

BAŞKAN TOKLU’DAN KADİR GECESİ MESAJI
27 Nisan 2022 Çarşamba 09:08

banner108
banner238

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşılırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan bir gecedir. Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine kavuşmanın da sevincini yaşıyoruz. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz. Kırgınlık, dargınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği egemen kılarak ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmalıyız.

Bu mübarek gecenin İslam alemine, ülkemize ve şehrimize birlik, beraberlik, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dileyerek tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesini tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan hepimizi sağlık, huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramına eriştirmesini temenni ediyorum.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.