banner113

BAŞKAN YÜCEL’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ YAŞLI KADINA KONTEYNER EV

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sosyal yardım çalışmaları kapsamında Değirmendere Mahallesi’nde evsiz kalan yaşlı bir kadına konteyner ev tahsis etti.

BAŞKAN YÜCEL’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ YAŞLI KADINA KONTEYNER EV
11 Kasım 2022 Cuma 11:39

banner108
banner238

Alanya’da birçok yeni proje ve çalışmaya imza atan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir yandan da sosyal yardım çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yücel, Değirmendere Muhtarı Kasım Günay’ın başvurusu üzerine yapılan incelemeler sonrası Değirmendere Mahallesi’nde yaşayan yaşlı bir kadının ev ihtiyacına anında yanıt verdi.
“BAŞKANIMIZ BENİ EVSİZ BIRAKMADI”
Değirmendere Mahallesi’nde yaşayan Zahide Sünbül’ün yaşayacak evlerinin olmadığı tespit eden Muhtar Kasım Günay ve Alanya Belediyesi Sosyal Yardım Değerlendirme Komisyonu, Başkan Yücel’in talimatı üzerine yaşlı kadın Zahide Sünbül’e konteyner ev tahsis etti. Başkan Yücel ve Alanya Belediyesi’ne teşekkür eden Zahide Sünbül, “Soğuk kış günleri öncesi Başkanımız beni evsiz bırakmadı. Allah razı olsun.” dedi.

MUHTAR GÜNAY’DAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Değirmendere Muhtarı Kasım Günay’da yaptığı tespit sonrası gerçekleştirdiği talebe anında yanıt veren Başkan Yücel’e teşekkür ederek, “Mahallemizde evsiz kalan yaşlı teyzemiz için bir konteyner ev talep ettik. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel her zaman olduğu gibi bu isteğimizi de geri çevirmedi ve teyzemize ev tahsisi yapıldı. Mahalle muhtarları olarak yardıma muhtaç vatandaşlarımızı her zaman gözetmeliyiz. Başkanımız da kimseyi yalnız bırakmıyor. Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve Alanya Belediyesi Sosyal Yardım Değerlendirme Komisyonu üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.