banner113

BAYRAMDA TRAFİK DENETİMLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ

banner106

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği Dinek Mevkiinde trafikte sürücülere ve yolculara yönelik denetim ve bilgilendirme çalışması yaptı.

BAYRAMDA TRAFİK DENETİMLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ
12 Temmuz 2022 Salı 13:50

banner108
banner238

Denetimlerde sürücülerin trafik ışıkları veya görevli trafik polisi  olmayan ancak trafik işareti veya levhalarıyla belirlenmiş kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak,  varsa buralardan geçen yada geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını  vermek zorunda olduklarını anlatarak dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarıldı. Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın içerikli broşürleri dağıttık. Bu kurallara uymayan sürücülere Karayolları Trafik Kanunun 74. Maddesi gereğince cezai işlem uygulanacağını hatırlattık.

Ayrıca şehirler arası yolcu taşıma otobüslerinde yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıklarını da denetlendi. Yolculara emniyet kemerinin önemini anlatarak emniyet kemerinin önemini içeren broşürler dağıtıldı.

Emniyet müdürlüğünden şu açıklama yapıldı.
Değerli Alanyalılar, ilçemizin değerli misafirleri tatilciler; huzurlu,  mutlu ve güzel bir bayram tatili geçirmek sevdiklerimizle daha huzurlu, mutlu ve güzel yarınlar için lütfen trafik kurallarına maksimum seviyede riayet edelim. Önemsiz bir trafik kuralı yoktur her trafik kuralı bir hayat kadar önemlidir. Her kural bizlerin ve sizlerin can güvenliği için vardır. Kazasız, mutlu ve huzurlu bayramlar-tatiller dileriz

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.