banner113

BEN KAÇMADIM, KAÇMAM DA, ÖDEMELER YAPILACAK

banner106

Alanya da bir basın kuruluşu tarafından dolandırıcı diye iddia edilen Semih Sezer sosyal medya hesabından açıklama yaptı

BEN KAÇMADIM, KAÇMAM DA, ÖDEMELER YAPILACAK
16 Nisan 2022 Cumartesi 21:15

banner108
banner238

Semih Sezer sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapti.

"Ahh benim canım ciğerim arkadaşlarım ne için neden nerede oldugumuzu her koldan size açıklamamıza rağmen’ neden bunu yaparsınız bilmemki ben bunlarla yıkılmam da arkadaşlarımın bunu buralara taşımasıyla yıkılırım.

Ha birde bu sistem evet yalan yanlış tamamen benim psikolojik bunalımımla sıkıntılarımın coğalması ile alakalı. Kendi kendıne büyüyen yine aynı şahıslar içinde dönen bir olaya dönüştü zamanla.
Hepinizin bunun kurgudan ibaret oldugu anlamınıza sevindim çünkü sonuçta böyle bir para kazanma şekli yok …

Şuan son 4.5 ayımı her koldan araştıryoruz ve hesaplamaya çalısıyoruz . Kime ne kadar  borcumuz var, kime nekadar olmayan bir kazanç sağlamışız, kim bu işten ne kaybetti ..

Tekrar ediyorum tamamen benim şahsi bunalımla ilgili tamamen kurgulanmıs bir olay.

Kimsenin bir yere kaçtığı, yok aile büyükleri alacağı olan kişilerle görüştü. Bu ay sonu alacakları ödenecek. Sadece psikolojik sorunlardan dolayı şehir dışına çıktım. Kafamı toparlamak için tüm Aanya halkından ve borcum olan kişilerden özür dilerim..

Bu arada müzisyen arkadaşlarım camiam degerli büyüklerim küçüklerim.
 
Kendi kendinizi gaza getirip coşmayın ben burdayım.  
Ailemle birlikteyim size 24 saat eşim cevap veriyo vermeye devam edicek. Elinizin altın da ulaşacak. Şuan Almanyada ki babam Bandırmadaki kayın pederim başta yine müisiyen ağabeyim tekefonları açık ve size 24 saat cevap veriyor …

Hepinizin mağduriyetinizi hallolacak"

banner109

Etiketler; #Semih Sezer
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.