banner113

Cenazeleri Akut Alanya çıkarttı

banner106

Alanya'nın Değirmendere mahallesinde uçuruma yuvarlanarak hayatlarını kaybeden çiftin cansız bedenleri AKUT Alanya 10 saat saatlik bir çalışma sonrasında çıkarttı. 

Cenazeleri Akut Alanya çıkarttı
20 Ağustos 2018 Pazartesi 09:41

banner108
banner238

Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan eşi hayatını kaybetti. Kaza, geçen cuma günü gece saatlerinde Alanya kırsalındaki Taşatan yolunda meydana geldi. Değirmendere Mahallesi’nden Alanya’ya seyir halinde olan Ali Yaman (56) idaresindeki 07 HSE 33 plakalı motosiklet, sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince yoldan çıkarak yaklaşık 200 metre yükseklikten aşağıya yuvarlandı. Kazayı fark eden çevredekiler durumu AKUT, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. 

AKUT'A HABER VERİLDİ
İhbar üzerine olay yerine gelen AKUT Alanya, sağlık ekipleri ve Jandarma uçuruma inerek yaptıkları kontrollerde Ali Yaman ve arkasında bulunan eşi Kadın Yaman'ın (58) öldüğünü belirledi. 10 saatlik bir çalışmanın ardından bölgenin sarp kayalık ve ağaçlık olmasından dolayı cesetler sedyeye alınarak AKUT Alanya ekiplerinin yardımlarıyla yukarıya çıkartıldıktan sonra morga kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. Öte yandan 2012 yılında aynı aileden 5 kişi, aynı bölgede trafik kazasında hayatlarını kaybetmişti.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.