banner113

CENGİZ AYDOĞAN, HASAN SİPAHİOĞLU VE MUSTAFA TOKLU'DAN, DÜNYA BALTACIOĞLU İÇİN TAZİYE MESAJI

banner106

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Alanya'nın spor turizmine büyük katkılar sağlayan Dünya Baltacıoğlu ile ilgili dönemin Alanya Belediye Başkanları Cengiz Aydoğan ve Hasan Sipahioğlu ile Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Manşet Alanya Gazetesi aracılığıyla taziye mesajı yayınladılar.

CENGİZ AYDOĞAN, HASAN SİPAHİOĞLU VE MUSTAFA TOKLU'DAN, DÜNYA BALTACIOĞLU İÇİN TAZİYE MESAJI
30 Aralık 2022 Cuma 08:32

banner108
banner238

CENGİZ AYDOĞAN
10 yıl Alanya Belediye Başkanlığı yapan Cengiz Aydoğan taziye mesajı: Alanya tanıtımına büyük katkıda bulunan çok değerli bir sporcu ve çok iyi bir insandı. Vakitsiz vefatına çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Ailesine, yakınlarına,sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.
HASAN SİPAHİOĞLU
3 dönem Alanya Belediye Başkanlığı yapan Hasan Sipahioğlu: Çok ama çok üzüldüm. Alanya'ya çok faydalı bir isimdi. Spor turizmin gelişmesinde özellikle Dünya ve Avrupa plaj voleybolunun Alanya'ya düzenlenmesinde büyük rol oynadı. Ailesine, yakınlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.

MUSTAFA TOKLU 

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu: Türk voleybolunun duayeni, Alanya sevdalısı ve Alanya spor turizmine büyük katlılar sağlayan Dünya Baltacıoğlu'na Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm voleybol camiasına başsağlığı diliyorum.

Mekanı cennet olsun...

KALP KRİZİ SONUCU
Alanya 1992 yılından bu yana gerçekleştirilen dünya ve Avrupa plaj voleybolu turnuvalarını düzenleyen isim olan, Alanya'nın spor turizmine ve dolayısıyla tanıtımına ciddi katkılar sağlayan, Alanya sevdalısı ve eski milli voleybolcu Dünya Baltacıoğlu, önceki gün tenis oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye voleybolunun en büyük efsanelerinden Dünya Baltacıoğlu’nun aramızdan ayrılışının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Her zaman bir abi sıcaklığında çevresine yaklaşımı, bulunduğu ortama neşe katan karakteriyle hatırlayacağımız Dünya abimizin yüce hatırasının önünde saygıyla eğilirken, ruhunun şad olmasını diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

DÜNYA BALTACIOĞLU KİMDİR?

İstanbul'da 1955 yılında doğan ve profesyonel voleybol kariyerine Altınyurt'ta başlayan Dünya Baltacıoğlu, sırasıyla Vinylex İstanbul, Eczacıbaşı, Birra Taxis Chieti, Allegrino Lanciano, Arçelik, Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını giydi.

Türkiye'yi 4 yıl İtalya'da temsil eden Baltacıoğlu, 1991-1992 sezonunda kariyerini noktalamıştı.

Dünya Baltacıoğlu, milli takımda 135 görev aldı.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.