banner113

Cezaevine boyladılar

banner106

Cezaevine boyladılar
29 Mart 2021 Pazartesi 16:16

banner108
banner238
OLAYIN GEÇMİŞİ
Alanya’da yabacı uyruklu bayan şahıslara fuhuş yaptırıldığı tespit edilen şüpheliler E.B, S.A.I., U.H.B , E. Ş ve E.K hakkında başlatılan ve 3 buçuk ay süren fiziki takip ve teknik dinleme sonucunda elde edilen delillerde ve takiplerde şüpheli şahısların yabancı uyruklu bayan şahısları farklı illerden ve yurtdışından getirerek  fuhuş yaptırdıkları tespit edildi. 
Tespiti yapılan şüpheli şahısların ve mağdur yabancı uyruklu bayan şahısların konakladıkları 6 farklı adrese yönelik eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Antalya ve Alanya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda 5 şahıs adreslerinde gözaltına alındı. 
Toplam 10 yabancı uyruklu mağdur bayan şahıs ise kurtarıldı. 
Yapılan arama sonucunda şüphelilerin adreslerinde çok sayıda cep telefonu, hat ve fuhuşdan elde edildiği düşünülen 7 bin TL para ele geçirildi. Aynı zamanda E. Ş isimli şüpheli şahsın ikametinde 1 adet ruhsatsız tabancaya da el konuldu. 
10 yabancı uyruklu Mağdur bayan emniyetteki işlemlerinden sonra Antalya Göç idaresine teslim edilerek ülkelerine gönderildi. 4 gün boyunca Emniyette Gözaltında bulunan 5 şüpheli bugün Adliye'ye sevk edildi.
5'İDE TUTUKLANDI
Hakim karşısına çıkan 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.