banner113

Cinayeti güvenlik kameraları çözdü!

banner106

Alanya'nın Konaklı mahallesinde 3 gün önce kaybolan 30 yaşındaki Aslı Ö.,ün korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Genç kadının katil zanlısının eşi olduğu ortaya çıktı.

Cinayeti güvenlik kameraları çözdü!
23 Mayıs 2021 Pazar 14:12

banner108
banner238

Konaklı Mahallesi’nde oturan Aslı Ö.,’ten haber alamadığı gerekçesiyle eşi Mesut Ö., perşembe günü Konaklı jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine çalışma başlatan jandarma yaptıkları teknik ve fiziki takipte eşi Mesut Ö.,’ten şüphe duyarak soruşturmayı derinleştirdi. 
Ekiplerin mahallede yaptığı güvenlik kameraları incelemelerinde Mesut Ö.,’ün eşini halıya sarılı bir vaziyette araca taşıdığı tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen jandarma Mesut Ö.,’ü yakalayarak gözaltına aldı. 
Konaklı Jandarma Karakoluna götürülen Ö. suçunu itiraf ederek, “Eşimin küfür ve hareket etmesinden dolayı kavga ettik. Daha sonra eşimi boğarak öldürdüm. Eşimin yürüyüşe gitmiş süsü vermek için kıyafetlerini alarak çöplere attım. Şüphe çekmeyim diye yalandan eşimi aradım. Gece vakti evden eşimi halı sararak evden çıkarıp araziye kepçe yardımıyla gömdüm” dedi. Zanlının itirafının ardından, ekiplerin nezaretinde sabaha karşı ceset de gömüldüğü yerden çıkarılıp, morga gönderildi.
Katil koca işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.