banner113

“Cumhuriyeti Bayramı’mız Kutlu Olsun”  

banner106

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99.yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“Cumhuriyeti Bayramı’mız Kutlu Olsun”  
28 Ekim 2022 Cuma 16:28

banner108
banner238

                   
MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, Cumhuriyet Bayramı mesajında "99 yıl önce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadele ve bağımsızlık şuuruna sahip vatan sevdalıları ile birlikte kurtuluş mücadelesi sonrası ülkemizin kuruluşuna önderlik etti. Bağımsızlık fikrinin taçlandığı Cumhuriyetimizin 99.yılında, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, her bir ferdimizin emeğiyle,adil, gelişmiş bir ülke olarak, dünya mazlumlarının umudu ve temsilcisi olma yolunda ülkemizin gayreti sürmektedir.. 
99 yıl önce yokluk ve tüm imkânsızlıklara rağmen umutsuzluğa esir olmadan aziz milletimiz, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü Kurtuluş Savaşı'nı zaferle neticelendirmesi ile kurulan Cumhuriyetimiz bugün huzur ve barışın temini olarak devam etmektedir. Asil Milletimizin esaret altında kalamayacağı,Büyük komutan Gazi Mustafa Kemal önderliğinde Kurucu meclisimiz tarafından Cumhuriyetin ilan edilmesi ile bir daha gösterilmiş oldu.  Bağımsızlık fikrinin taçlandığı Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun. Cumhuriyetin 100. Yılında daha güçlü olabilmek için her birey kendi bilgi beceri ve yeteneği çerçevesinde mücade azmini yitirmeden gayret göstermelidir. MÜSİAD Alanya Şubesi olarak tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum."
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.