banner113

Diyanet personeli Alanya'da 5 yıldızlı otelde kampa girdi

banner106

Diyanet kamp için 5 yıldızlı lüks oteli kapattırdı: Otel sadece diyanet görevlilerine hizmet verecek.

Diyanet personeli Alanya'da 5 yıldızlı otelde kampa girdi
01 Aralık 2021 Çarşamba 11:02

banner108
banner238

Kronosta yer alan habere göre: Diyanet İşleri Başkanlığı’nın (DİB) “Din hizmetlerini yürüten personelin cami içi ve cami dışı etkinlik ve verimliliklerini artırmak, görev heyecanlarını ve hizmet kalitelerini yükseltmek” amacıyla Alanya’da 5 yıldızlı Alan Xafira Deluxe Resort Hotel’de 4 gece 5 gün kampa girdiği belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve eşi Seher Erbaş, “Aile: Sevgi, Şefkat ve Merhamet” konulu Yurt Dışı Aile Semineri programına da katılmıştı.Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş geçtiğimiz günlerde “Bütçemizin çoğu personele gidiyor, geriye yüzde 4 kalıyor. Yapmak istediğimiz faaliyetlerin yarısını bile yapamıyoruz” demişti. Aykırı’dan Batuhan Çolak’ın aktardığına göre, 2 Aralık’ta sona erecek 5 yıldızlı etkinliğin gerekçesi için ise Başkanlık şu ifadeler kullanıldı: “Din hizmetlerini yürüten personelin cami içi ve cami dışı etkinlik ve verimliliklerini artırmak, görev heyecanlarını ve hizmet kalitelerini yükseltmek taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçmek ve bilgi paylaşımında bulunmak, ulusal ve küresel düzeyde din ve Diyanet hizmetlerinde farkındalık oluşturmak.”

DİB görevlilerinin çalışma kampı yaptığı Alanya’daki 5 yıldızlı Alan Xafira Deluxe Resort Hotel’in özellikleri ve sağladığı imkanlar ise tanıtım bilgilerinde, “Su kaydırağı, SPA, Plaj, 24 saat oda servisi, açık büfe yemekler, gece kulübü…” olarak sıralanıyor. Otel görevlilerinin ise işletmelerinin kapalı olduğunu fakat “Sadece Diyanet’ten gelenlere hizmet verdiklerini” söyledikleri kaydedildi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.