banner113

EŞİNİ ÖLDÜREN SANIĞIN CEZASI BELLİ OLDU!

banner106

Alanya’da eşi Aslıhan Öztürk’ü boğarak öldüren Mesut Öztürk kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

EŞİNİ ÖLDÜREN SANIĞIN CEZASI BELLİ OLDU!
15 Haziran 2022 Çarşamba 15:26

banner108
banner238


Geçtiğimiz yıl mayıs ayında Konaklı Mahallesinde eşi Aslıhan Öztürk’ü boğarak öldürdükten sonra kepçeyle gömen Mesut Öztürk’ün Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşması yapıldı. Tutuklu olarak yargılanması devam eden Mesut Öztürk, bulunduğu Alanya L Tipi Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile mahkemeye katıldı.

“ÇOCUKLARIM FELAKETE SÜRÜKLENİR”
Sanık Mesut Öztürk yaşanan olaylardan dolayı pişman olduğunu belirterek "Ben bu suçu kendimde olmayarak işledim. Durduk yere birini öldürecek bir kişi değilim. Beni aşağıladı. Bir anlık öfkeme yenik düştüm. Olmaması gereken olaydı. Pişmanım." dedi. Öztürk,  çocuklarının felakete sürüneceğini ve psikolojilerinin bozulacağı da beyan etti.  Son sözü sorulan Mesut Öztürk lehine olan kararların dikkate alınasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanık Mesut Öztürk’ü eşe karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.