banner113

Fatih Nizam da seçim ofisini açtı

banner106

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan adaylarından Fatih Nizam seçim ofisini açtı. Açılışta konuşan Nizam, esnafın her türlü sıkıntılarına çözüm olmaya geldiklerini söyledi.

Fatih Nizam da seçim ofisini açtı
04 Ocak 2022 Salı 08:57

banner108
banner238

ALESO Başkan adaylarından Fatih Nizam seçim ofisini Şekerhane Mahallesi, Şevket Tokuş Caddesi, 25 Metrelik Yol üzerinde hizmete açtı. Şimşek’i seçim ofisinin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ALESO Başkanı Nuri Demir, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, ALESO Başkan adayları Selman Arıkan, Duran Şimşek ile davetliler katıldılar. Seçim açılışında konuşan Nizam, katılımcılara teşekkür etti.

Nizam, “Esnaf bir toplumun mihenk taşı, gülen yüzüdür. Cadde ve sokaklarımızın süsüdür. Esnaflık icra edilen en kıymetli mesleklerdendir. Biz bu düşün anlayışla esnafımıza gereken önemi göstermeye, her türlü sıkıntılarına çözüm olmaya geliyoruz. Ben ve arkadaşlarım esnaf kardeşlerimin her türlü sıkıntılarına çözüm odaklı olmaya, birlik, beraberliğimize ortak olmaya geldik. Nasıl ki esnafımız vatandaşlarımızın sıkıntılarını karşılamak için gece gündüz çalışıyorlarsa bizler de esnaf kardeşlerimizin her ihtiyacını tespit edip hizmet ilkesiyle çalışmaya söz veriyoruz” dedi. Dua edilmesinin ardından kurdele kesilerek seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.