banner113

Gazeteci Arena Recep "Diri diri yanmaktan kurtulduk!

banner106

Alanya'da Arena Recep olarak bilinen gazeteci Recep Erdoğan'ın oturduğu evde dün gece yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Gazeteci Arena Recep "Diri diri yanmaktan kurtulduk!
28 Ocak 2021 Perşembe 12:26

banner108
banner238


Yangın olayı ile ilgili olarak ise Recep Erdoğan sosyal medyadan şunları yazdı.
Bu gece sabaha karşı oğlum Ahmet ile birlikte oturduğumuz İncekumdaki evin birinci katında yangın çıktı. Evin elektrikleri kapalı olduğu için herhangi bir elektrik kontağı olma ihtimali yok. Biri ve birileri tarafından kundaklandı. Antalya Büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri tarafından zamanında müdahale edildi ve diri diri yanmaktan kurtulduk. İtfaiye ekiplerine çok teşekkür ediyorum. İncekum jandarma ekipleride onayla ilgili soruşturma başlattı inşallah sorumlular kısa zamanda gözaltına alınır.

Bu gece İncekumda oturduğum çift daire apartmanın birinci katında yangın çıktı. Bu apartmanın yarısı annemden Hasan Erdoğan küçük kardeşim ile bana miras kalmıştı. Kardeşim Hasan Erdoğan ile paylaşımda anlaşamıyorduk. Evi ben kullanıyordum. Bana defalarca evi boşalt dedi. Ben "Eşit olarak paylaşalım" dedim kabul etmedi. Beni çıkarmak için mahkemeye verdi. 3 ay uzaklaştırma aldım. Bana sürekli haber gönderdi evi boşaltsın diye. Bende ikimizin ortak eşit olarak bölüşeceğiz diye israr ettim. Bu evi benim kullanmamam için yakmış veya yaktırmış olabilir araştırılıyor. Allah kimseye kötü mal hırslı kardeş vermesin. Güzel kalpli sevgi dolu kardeşler nasip etsin. En yakınlarımızdan her an her şey gelebilir. Hepimize geçmiş olsun"
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.