banner113

Kadın cinayetinde flaş gelişme!

banner106

Karısını öldüren adam, jandarma ve polisi sorumlu tuttu. Karısını öldürüp kafasına sıkan Yahya Y. isimli şahsın Whatsapp'ta paylaştığı durum ortaya çıktı. Yahya Y, yaşanılan olayda Alanya ve Akseki'de görevli jandarma ve polisi sorumlu tuttu

08 Ekim 2021 Cuma 19:24

banner108
banner238


Karısını öldürdükten sonra kafasına sıkan Yahya Y.'nin son paylaşımı şoke etti. Dehşet eden olay yaşanmadan önce ardında not bırakan Yahya Y. , Karısının ölümünden jandarme ve polisleri sorumlu tuttu.Edinilen bilgiye göre Yahya Y, 2009 yılında Tosmur Belediye Başkanı'na silahlı saldırıda bulunmuştu.

NE OLMUŞTU?

Olay Alanya'nın Oba Mahallesi Fabrika Caddesi üzerinde bir markette meydana geldi. İddiaya göre Yahya Y. isimli adam eski eşinin çalıştığı markete gitti. Eşiyle tartışmaya başlayan öfkeli koca eşini market içerisinde bir kaç yerinden defalarca bıçakladı. Yahya Y. daha sonra yanında getirdiği pompalı tüfekle kendi kafasına sıktı. Yahya Y. kanlar içerisinde marketin dışarısına kadar emekledi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Yahya Y.'yi ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.  Adam buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya'ya sevk edildi. Talihsiz kadının cansız bedeni ise savcı incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu'na kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. (Alanya Postası)
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.