banner113

Kaptanoğlu ve Taç, Alanya belediye başkanını bilgilendirdi

banner106

Alanya-KKTC arası feribot seferleri başladı. ALİDAŞ yönetimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret ederek bilgilendirdi

Kaptanoğlu ve Taç, Alanya belediye başkanını bilgilendirdi
02 Mart 2018 Cuma 15:59

banner108
banner238
Alanya Liman İşletmesi Denizcilik Turizm Tic. Ve San. A.Ş. (ALİDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Kaptanoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Taç ve Akgünler Denizcilik Genel Müdürü İbrahim Baştuğ Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek Kıbrıs-Alanya arası düzenlenecek olan feribot seferleri hakkında bilgi verdi.
Yeterli talebin olmaması nedeniyle bir süredir durdurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)-Alanya feribot seferleri 30 Mayıs 2018 tarihinde tekrar başlayacak. Konuyla ilgili ALİDAŞ yetkilileri ve firma müdürü İbrahim Baştuğ Başkan Yücel’i makamında ziyaret ederek seferler hakkında fikir alışverişinde bulundular.
“ALANYA SEFERLERİ KIBRIS’TA CİDDİ BİR HAREKETLİLİK YARATTI”
Girne-Alanya arasındaki seferlerin katamaran türü deniz otobüsü ile yapılacağını ifade eden Akgünler Denizcilik Genel Müdürü İbrahim Baştuğ; “Seferlerimiz Çarşamba saat 10.00Girne-Alanya,Perşembe saat 12.00 Alanya-Girne ve Cumartesi saat 10.00 Girne-Alanya, Pazar saat 12.00 Alanya-Girne şeklinde haftada 2 kez tekrarlanacak. 3 saat 20 dk. sürecek olan yolculuğumuzda ilk sefer 30 Mayıs 2018’de başlayacak. 28 Ekim 2018 tarihine kadar sürmesini planladığımız feribot ulaşımımızda toplam 44 seferin yapılacağını öngörüyoruz. Seferimizin duyurulmasının üzerinden henüz 2 hafta geçmesine rağmen ciddi anlamda bir hareketlilik söz konusu. Talep doğrultusunda seferlerimizi haftada 3 yada 4’e çıkartacağız.” dedi.
YÜCEL: “SEFERLERİN ALANYAMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seferlerin şehir turizmine de olumlu yansıyacağını söyledi. Başkan Yücel; “Alınan bu kararın şehrimize turizm açısından da olumlu bir katkısı olacaktır.Kıbrıs-Alanya seferlerinin hem sizlere hem de şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi.
Bilgi için:
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.