banner113

Kırkpınar'ın Paşpehlivanı Gökbel'de

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 21-22 Temmuz tarihleri arasında Gökbel Yaylası’nda düzenlenecek güreşlerde Kırkpınar’ın Başpehlivanı Orhan Okulu ve 700 güreşçinin kol bağlayacağını söyledi.

Kırkpınar'ın Paşpehlivanı Gökbel'de
17 Temmuz 2018 Salı 11:02

banner108
banner238

GÜREŞLER BESEN VE ERSOY KONSERİ 
14. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü sanatçılar sahne alacak. 21 Temmuz akşamı saat 21.00’da Ümit Besen hemen ardından saat 22.30’da ise Muazzez Ersoy muhteşem sahne performanslarıyla sevenleriyle buluşacak.
KIRKPINAR’IN ALTIN KEMERLİ ŞAMPİYONU 
ORHAN OKULU GÖKBEL’DE GÜREŞECEK

14. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 22 Temmuz Pazar günü 657. Tarihi Kırkpınar’ın altın kemerli başpehlivanı Orhan Okulu başta olmak üzere, Ali Gürbüz, Mehmet Yeşil Yeşil, İsmail Balaban gibi kırkın üzerinde başpehlivan ile birlikte yaklaşık 700 güreşçi Gökbel er meydanında kol bağlayacak. 
BAŞKAN YÜCEL VATANDAŞLARI GÖKBEL’E DAVET ETTİ
21-22 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 14. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne tüm vatandaşları davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kültürümüzün parçası olan ata sporumuzu yaşatmak için Gökbel Yaylası’nda düzenleyeceğimiz güreş etkinliklerimizde 40’ın üzerinde başpehlivan olmak üzere toplam 700 güreşçi er meydanında kol bağlayacak. Kırkpınar’ın bu yılki galibi Orhan Okulu da güreşlerimize katılacak. Kendisini tebrik ediyorum. Bu yıl kıran kırana bir mücadele olacak. Çok çeşitli etkinliklere sahne olacak güreşlerimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.