banner113

Kuşyuvası cinayetinin perde arkası ortaya çıktı!

banner106

Anamur ilçesinden bir hafta önce kaybolan ve cesedi Kuşyuvası mevkiinde bulunan halci Mehmet Ünlü’nün kurban gittiği cinayetin perde arkası ortaya çıktı.

Kuşyuvası cinayetinin perde arkası ortaya çıktı!
06 Haziran 2020 Cumartesi 16:38

banner108
banner238



31 yaşındaki Mehmet Ünlü’nün cesedi, 3 Haziran 2020 tarihinde av tüfeğiyle vurulmuş halde Kuşyuvası mevki’nde uçurumda bulunmuştu. Ekipler yaptıkları incelemelerde cesedin, geçtiğimiz Anamurda kaybolan toptancı halinde çalışan Mehmet Ünlü’ye ait olduğunu tespit etmişti.

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Mersin İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri Anamur girişinde şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Bu sırada gece karanlığından faydalanan bir kişi ise otomobilden inerek ormanlık alana kaçtı. Ekipler, yaptıkları incelemede araçta kan lekesi, doku parçaları ve ateşli silah izi olduğunu tespit etti. 

Bunun üzerine jandarma ekipleri koordineli çalışma başlattı. Çalışma kapsamında kayıp olarak aranan Ö.D.’nin, Mersin’de otomobil kiralayarak U.B. ve Mehmet Ünlü ile Alanya’ya geldiğini tespit etti.

Ekipler, Anamur’a geldiklerinde otomobilde bulunmayan Mehmet Ünlü’nün öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerinde durdu. Yapılan operasyonda ise Ö.D. Diyarbakır, U.B. ise Anamur’da gözaltına alındı. 

Şüpheliler ifadelerinde, Ö.D. ile Mehmet Ünlü arasında alacak verecek meselesi olduğu, Ünlü’yü Alanya’da öldürerek cesedini kırsal bir noktaya attıklarını itiraf ettiği iddia edildi, Bunun üzerine otomobildeki GPS takibi sonucunda Ünlü’nün cesedi, Kuşyuvası Mevki’nde bulundu. 

Olayla bağlantısı oldukları değerlendirilen M.Ç., O.K., N.B., B.B. ve E.D.’yi de gözaltına aldı. 

Şüpheliler sorgularının ardından Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.