banner113

Mahmutlarda çiçekçi görünümlü torbacılara darbe !

banner106

Mahmutlar'da bir apartman kiralayarak Alanya'da çiçekçilik adı altında torbacılık yapan çocuklar memleketlerine geri gönderilirken, 5-6 kişi oldukları belirtilen ele başları ise tutuklanarak ceza evine gönderildiler

Mahmutlarda çiçekçi görünümlü torbacılara darbe  !
03 Haziran 2019 Pazartesi 08:41

banner108
banner238
Alanya'da bir anda ortaya çıkan ve yaka kartları olmayan çiçekçi çocukların peşine düşen emniyet ve zabıta ekipleri, büyük bir uyuşturucu şebekesine darbe vurdular.
Edinilen bilgiye göre yaşları küçük sokakta 10 kadar çiçek satan çocuğu takibe alan ekipler, bu çocukların aslında çiçekçilik değil torbacılık yaptıklarını tespit etti. Çocukların uyuşturucuyu nereden temin ettiklerini ve arkalarında kimlerin olduğunu araştıran ekipler, 5-6 kişi oldukları belirtilen ele başlarına ulaştı.
Şahısların ayrıca Mahmutlar'da bir apartman kiraladıkları ve burada kaldıkları bilgisine ulaşan ekipler, çocukları ve elebaşlarını gözaltına aldılar. Alanya'ya başka şehirlerden getirildikleri tespit edilen çocuklar memleketlerine gönderilirken, ele başları ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldular.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, Alanya'da sokakta çiçek satmanın belediyenin izniyle mümkün olduğunu ifade ederek, "Belediyenin izin verdiği çiçekçilere yaka kartı veriyoruz. Kartı olmayan çiçekçilere karşı esnafımız ve vatandaşlarımız dikkatli olsunlar" dedi. (Alanya Postası)

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.