banner113

MAHMUTLARDAKİ SİLAHLI ÇATIŞMADA KAÇAN ZANLI YAKALANDI

banner106

Alanya'nın Mahmutlar mahallesinde husumetli olan 2 kişi sokak ortasında silahlarını çekti. Silahlı çatışmada 1 kişi yaralanırken, diğeri de teslim olduktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

MAHMUTLARDAKİ SİLAHLI ÇATIŞMADA KAÇAN ZANLI YAKALANDI
17 Ocak 2023 Salı 15:30

banner108
banner238

İddialara göre olay Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi, Çakır Caddesi üzerinde meydana geldi. Otomobiliyle seyir halinde giden A.İ. (54) ile daha önceden aralarında husumet bulunan V.G. ile yolda karşılaştılar. A.İ’nin V.G'ye av tüfeği ile ateş etmesi üzerine V.G. de üzerindeki tabanca ile karşılık verdi. 
Çatışmada V.G. yaralanıp olay yerinden kaçarken, A.İ. ise Mahmutlar Jandarma Komutanlığı’na giderek teslim oldu. Mahmutlar Jandarma ve Sivil Jandarma Suç Araştırma timlerince yapılan araştırmalarda şüpheli V.G’nin bir sitede sakladığı tespit edildi. 
Site içerisinde ise iz takip köpeği ile V.G.nin bir başkasına ait evde bulunduğu belirlendi.
Şüpheli V.G. saklandığı evde olayda kullandığı tabanca ile yakalandı. V.G’yi evinde saklayan ve yardım eden ev sahibi hakkında da adli işlem yapıldı.
BİRİ HASTANEYE GİDERKEN DİĞERİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Yaralanan V.G’nin Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam ederken, diğer şüpheli A.İ. Mahmutlar Jandarma Karakolu’nda ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce ‘Adam Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Olay yerinde bulunan iki araçta kurşunların isabet etmesi nedeniyle maddi hasar meydana geldi. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.