banner113

MAHMUTLARSPOR "82 PLAKA KONSEPTLİ, YENİ YIL KAYNAŞMA YEMEĞİ'NDE BULUŞTU"

banner106

MAHMUTLARSPOR "82 PLAKA KONSEPTLİ, YENİ YIL KAYNAŞMA YEMEĞİ'NDE BULUŞTU"
30 Aralık 2022 Cuma 13:51

banner108
banner238

Bölgemizi Antalya Süper amatör liginde başarıyla temsil eden ve ligi ilk devre lider olarak tamamlayan Mahmutlarspor Kulübü, kulüp yöneticileri, futbolcular ve teknik ekip için yeni yıl öncesinde kaynaşma yemeği düzenledi. 
Yönetim kurulu, futbolcular ve teknik ekibin katıldığı, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı Mahmutlarspor kaynaşma yemeğinde konuşan Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz BAĞIŞLAR " Ligin ilk devresini kayıpsız atlatmanın hep birlikte gururunu yaşıyoruz ve sizlere teşekkür ediyoruz. Aynı inanç ve azimle, kenetlenmiş bir şekilde Mahmutlarspor olarak bu yıl istediğimiz hedefe ulaşacağız, bundan hiç birimizin şüphesi olmasın. Bu vesileyle bütün takımımızın, taraftarlarımızın ve hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyoruz" dedi.

Mahmutlar' da bulunan Közz Et Mangal Restorant' a da nazik evsahipliği için teşekkür eden Bağışlar " Mahmutlarspor olarak biz büyük bir aileyiz ve bu aileyi büyütmeye devam edeceğiz" dedi.
İşletme sahiplerine '82' plakalı Mahmutlarspor forması hediye eden Bağışlar, Alanya' nın il , Mahmutlar' ın ilçe olması adına da farkındalık yaratmış oldu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.