banner113

MECLİS ÜYESİ BAĞIŞLARDAN FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ

banner106

Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, Alanya Belediyesine 1. tropikal meyve festivalini düzenlediği için teşekkür etti

MECLİS ÜYESİ BAĞIŞLARDAN FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ
25 Ekim 2022 Salı 15:18

banner108
banner238


Bağışlar "Ürettiğimiz ürünlerin satışını yapmak tabiiki önemlidir fakat ürettiğimiz ürünlerin satışını, yeterli pazar ortamı yaratarak değerinde satmak, üreticimiz için bir o kadar daha önemlidir.

Bunun için ise, ürettiğimiz ürünlerin katma değerini arttıracak projeler geliştirmek ve festivaller ile tanıtıcı reklam alanları oluşturmak kamu kurumlarının görevidir.

Bölgemizde muz, avakado, mango, papaya, ejder meyvesi vs. gibi bir çok tropikal meyve yetiştiriciliği yapılıyor.

Ürettiğimiz ürünlere, yeterli derecede katma değer sağlamak ve pazarlama alanında yeterli rekabet ortamını oluşturmak adına;

Alanya Kaymakamlığı' mız, Alanya Belediye' miz, Alanya Ziraat Odası Başkanlığı' mız ve üreticilerimiz ile ilk olarak gerçekleştirdiğimiz Alanya 1. Tropikal Meyve Festivali ' ni başarılı bir organizasyon ile geride bıraktık.

Alanya Kaymakamımız Sn. Fatih Ürkmezer' e, Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel' e , Alanya Ziraat Odası Başkanımız Sn. Tahir Göktepe' ye ve festivalimize renk katan üreticilerimize teşekkür ediyoruz.

Alanya' mızın marka değerini arttıracak bu başarılı organizasyon için kendilerini tebrik ediyoruz.

Her şey Alanya ' mız için..
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.