banner113

MELİKE ALANAY'I KAÇIRAN ŞAHIS ÇIKARILDIĞI MAHKEME TARAFINDAN...!

banner106

Alanya'da Melike Alanay’ı evinden kaçırdığı iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınan Yunus Ö. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MELİKE ALANAY'I KAÇIRAN ŞAHIS ÇIKARILDIĞI MAHKEME TARAFINDAN...!
30 Haziran 2022 Perşembe 16:13

banner108
banner238

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Demirtaş Karakol Komutanlığı'nca yapılan istihbari çalışmalar sonucu kayıp şahıs olarak aranan Melike Alanay’ı kaçırdığı iddia edilen şüpheli Yunus Ö. Konaklı Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Jandarma Karakol komutanlığında ifadesi alınan Melike Alanay, kendisini zorla kaçırdığını iddia ettiği Yunus Ö.'den şikayetçi olmuştu. Şüpheli Yunus Ö. karakoldaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
MELİKE, GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE GERİ DÖNMÜŞTÜ
Alanya’da bir kreşte çalışan Melike Alanay 13 Kasım 2021 Cumartesi günü iddiaya göre Yunus Ö. ile kaçmıştı. Ailesi Melike Alanay’ın nerede olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, anne Fatma Alanay kızının bulunması için Esra Erol’un programına çıkmıştı. Yaşananların ardından Esra Erol’un programına ikinci kez çıkan Fatma Alanay kızı Melike Alanay ve Yunus Ö. ile canlı yayın bağlantısında bir araya geldi. Fatma A. yayında kızına evine dönme çağrısında bulundu. Melike A’yı evine dönmesi için ikna çabaları sürerken Yunus Ö’nün 2 yaşındaki çocuğunun annesi Seher isimli kadın da canlı yayına bağlandı. Seher isimli kadın Yunus Ö’nün Melike’yi kaçırması üzerine çocuğunu aldırdığını söyledi. Seher kendi doğum gününde Yunus Ö’nün Melike’yi kaçırdığını ve 3 gün sonra da kendisini sevdiğine yönelik mesaj attığını ileri sürdü. Yunus
Ö’nün başka kadınlarla ilişkisi olduğunu öğrenen Melike Alanay annesi Fatma Alanay ve Esra Erol’un çağrısına uyarak geri dönmüştü. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.