banner113

MHP’den ALTİD’e ziyaret

banner106

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Turizm Komisyonu ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yönetimi bir araya geldi.

MHP’den ALTİD’e ziyaret
11 Kasım 2020 Çarşamba 15:21

banner108
banner238

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Turizm Komisyonu Başkanı Selçuk Güven Ülker ve beraberindeki heyet Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Yapılan ziyarette pandemi dolayısıyla turizmden elde edilecek gelirin sağlanamaması, istihdamın düşük seyretmesi, sektörde yaşanan işsizlik ve kalifiye personel sorunu, iyi seviyede yabancı dil bilen personel ihtiyacı, turizm esnafı iş öncesi eğitimleri ve şehir planlaması konuları başta olmak üzere birçok konu masaya yatırıldı.
‘SONUÇ RAPORU OLUŞTURULACAK’
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, “Şehrimizin ve turizm ekonomimizin başarısı ve çıkarları doğrultusunda tüm siyasi partilerimizin turizm komisyonlarıyla ortak hareket ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız  istişareler sonucunda elde edeceğimiz raporları bir araya getirerek ortaya koyacağımız sonuç raporunu ilgili mercilere ileteceğiz ve takipçisi olacağız.
‘TURİZM KOMİSYONLARI KİLİT ROL ÜSTLENECEK’
Alanya özelinde ve ulusal ölçekte sorunlarımızı giderme çabasında olacağız. Kısa, orta ve uzun vadede, sorunlarımızı  siyasetin desteğiyle bürokratik alanlarda çözmek gerekiyor. Siyasi ilçe teşkilatlarımızın oluşturduğu turizm komisyonlarının başarıya giden yolda kilit rol üstleneceği inancındayım” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.