banner113

MUHTAR İSYAN ETTİ: ÖLÜM KAVŞAĞINDAKİ KÖPRÜYÜ YA DÜZELTİN YA DA ÖNLEM ALIN. 15 YILDA 13 İNSAN CAN VERDİ!

banner106

Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'nde adı, 'Ölüm Kavşağı' olarak bilinen Demirtaş Kavşağı'ndaki yolda keskin viraj olması nedeniyle kazaların ardı arkası kesilmiyor. 

MUHTAR İSYAN ETTİ: ÖLÜM KAVŞAĞINDAKİ KÖPRÜYÜ YA DÜZELTİN YA DA ÖNLEM ALIN. 15 YILDA 13 İNSAN CAN VERDİ!
02 Ocak 2023 Pazartesi 12:57

banner108
banner238


15 YILDA 13 İNSAN CAN VERDİ
Demirtaş'ta 5 yılda 13 insanın yaşamını yitirdiği, araçlarda da maddi hasara yol açan kazalar, insanların tepkisine neden olurken, ilgililerin ise uyarıları dikkate almaması tartışmalara neden oldu
ÖLÜM KAVŞAĞI
'Ölüm Kavşağı' olarak bilinen bölgede köprünün yapıldığı noktanın yanlış olduğunu kaydeden Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul, "Köprüyü yanlış yapıp, keskin viraj yarattılar. Bu köprüyü kumsal tarafına  alırsak keskin viraj ortadan kaybolur, hem kazalar önlenmiş olur, hem de insanlarımızı kaybetmeyiz" 


"BİZ DE VATANDAŞIMIZ DA İSYAN NOKTASINDA"
Sinyalizasyon ışığı konması için Karayolları'na da sözlü ve yazılı taleplerde bulunmalarına rağmen bir çalışma yapılmadığını ifade eden Muhtar Doğrul, "En son trafik kazası insanlarımızı isyan noktasına da getirdi. Vatandaşlarımız o bölgede eylem yapıp, bu konuda ilgilileri göreve davet etmek istiyor. Biz de bu konuda ne yapıp, edip bir çalışma yapılması için devlet büyüklerimizi ve siyasileri göreve davet ediyoruz" diye konuştu. 


 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.