banner113

Oba'da işyerine kurşun yağdıran şüphelilerden 1’i yakalandı!

banner106

Alanya'nın Oba mahallesinde bir otelin altında bulunan işyerine yüzü maskeli şekilde motosiklet gelip tabancayla rastgele ateş açması sonucu 2 kişinin yaralanmasın neden olan şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Oba'da işyerine kurşun yağdıran şüphelilerden 1’i yakalandı!
06 Kasım 2020 Cuma 12:35

banner108
banner238


Olay, 26 Ağustos  günü 21.30 sıralarında Oba Mahallesi Dadaşlar Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Yüzü maskeli iki kişi, motosiklet ile gelip bir otelin alt tarafında bulunan butiğe doğru tabancayla rastgele ateş açmışlardı. O sırada orada bulunan Ömer T. ile Engin D.’nin ise yaralanmıştı. 
Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşmıştı.
Polis ekipleri kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatmıştı. Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Büro Amirliği ekipleri saldırgan F. Ç.(18) ve motosikleti kullanan A. M. olduğunu tespit etti.  Tespit üzerine harekete geçen ekipler, F. Ç.’yi Antalya’daki adresinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F. Ç sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Ayrıca soruşturma kapsamında olayın azmettirici olduğu öne sürülen Y. T. ve A. M.’nin polis tarafından yakalama çalışmaları devam ettiği öğrenildi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.