banner113

''Otel ne kadar artarsa turistler daha çok gelecek

banner106

Trabzon'un Tonya ilçesinde yapılan Foleya Mountain Resort Hotel'in açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ne kadar çok otel yapılırsa o kadar çok turist geleceğini söyledi.

''Otel ne kadar artarsa turistler daha çok gelecek
26 Ağustos 2019 Pazartesi 09:36

banner108
banner238

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Tonya ilçesinde yapılan Foleya Mounain Resort Hotel'in açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada Erdoğan, Trabzon yaylalarında otel yapımı için Halk Bankası'nın ve bakanlıkların destek vereceğini söyledi.

Bu yıl turizmde patlama yaşandığını savunan Erdoğan, ''Nereden nereye... Doğu Karadeniz şu anda turist kaynıyor. Bu yayladaki konaklama başka olacak. Trabzon merkezindeki otelleri de arttırmamız lazım. Otel ne kadar artarsa turistler daha çok gelecek." diye konuştu.

Erdoğan, Trabzon'da helikopter pistinin olmadığını dikkati çekerek, "Buraya bir helikopter pisti olmalı. Biz de bugün burada iki helikopterin ineceği yer olsa helikopterlerle buraya inerdik, bu da işaret fişeğidir. Ulaştırma Bakanımız bu işlerin piri. Bunlar da çok yüksek yatırım değil. Helikopterleri ile iş adamları gelecek" dedi.

yerleske

Foleya Mountain Resot Hotel hakkında:

Atilla Ataman ve Suna Kepolu Ataman tarafından projelerindirilen Trabzon'un Tonya ilçesine bağlı Erikbeyi Yaylası'ndaki Foleya Mountain Resort Otel, 156 bin 700 metre karelik bir alana kurulu. 30 adet dublex villa, 85 adet otel odası bulunan tesiste aynı zamanda 300 kişilik restoran, 150 kişilik kafe & bar ve nargile kafe bulunuyor.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.