banner113

Özel ekip oluşturuldu

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer yangın sebebiyle zarar gören Bayır ve Güzelbağ Mahalleleri'ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları, yardım ve destek faaliyetlerini yerinde inceledi.  

Özel ekip oluşturuldu
20 Ağustos 2021 Cuma 08:33

banner108
banner238
'ÖDEMELER YAPILIYOR'
Bayır ve Güzelbağ Mahallerinde yangından zarar gören vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Ürkmezer yerleştirilen konteynerleri de inceleyerek altyapı üstyapı faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer “Bölgemizde yangından çeşitli şekillerde zarar gören yaklaşık 370 kişi var. Evlerinde ağır ve orta derecede zarar gören vatandaşlarımızdan 40 kişiye konteynerleri teslim edildi. Eşyaları zarar gören kişilerin ödemeleri yapıldı. Tarımsal zarar gören kişilerin bu zararlarına ilişkin ödemeler de yapılıyor" dedi. 
ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU
Ürkmezer, "Devletimiz ilk andan itibaren tüm ekipleri ile yangın bölgesinde. Bizler de Alanya Kaymakamlığı olarak tüm birimlerimiz ile vatandaşlarımızın her türlü talep ve şikayeti için özel bir ekip oluşturduk. Bu ekipteki arkadaşlarımız sorumlu oldukları aileler ile düzenli olarak görüşüyorlar ve taleplerini alıyorlar. Ardından ilgili kuruma aktarılıp çözülüp çözülmediğini takip ediyoruz. Bunu takip için özel bir uygulama geliştirdik. Hem biz takip ediyoruz hem de amirlerimizin takibini kolaylaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanarak yangın zararlarının en aza indirilmesinde bize destek olan tüm kurum ve STKlar ile kişilere teşekkür ediyorum” dedi. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.