banner113

Polis, iskelede denetimi sıklaştırdı

banner106

Alanya ilçesinde polis, gezi teknelerine yönelik denetimlerini narkotik dedektör köpeği 'Esco'nun da katılımıyla sürdürüyor.

Polis, iskelede denetimi sıklaştırdı
06 Haziran 2017 Salı 19:19

banner108
banner238
Turizm sezonunun başlaması ve Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla Alanya polisi de gezi teknelerine yönelik denetimlerini sıklaştırmaya başladı. Bu sabah saatlerinde Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı'nın bizzat yönettiği uygulamada Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Asayiş, Deniz Polisi, KEM, KOM, Çevik Kuvvet ve Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, İskele bölgesindeki gezi teknelerine 'huzur' uygulaması düzenledi. Hassas burunlu ve eğitimli narkotik dedektör köpeği 'Esco'nun da yer aldığı uygulamada 15 gezi teknesi kontrol edilerek evrakında eksik olanlar uyarılırken, 40 kişi kimlik sorgusunun yanı sıra Genel Bilgi Taramasından (GBT) geçirildi.
Denetimler sıklıkla devam edecek
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması ve vatandaşlar ile turist misafirlerin huzur içinde tatillerini yapması için denetimlerin sıklıkla devam edeceği belirtildi. 


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.