banner113

Polis'ten huzur operasyonu

banner106

Alanya Emniyet Müdürlüğü, ‘Huzur Ramazan Uygulaması’ kapsamında dernek ve kahvehaneleri denetledi. Polis’in hedefinde kumar ve tombala oynatanlar vardı. 

Polis'ten huzur operasyonu
04 Haziran 2017 Pazar 23:37

banner108
banner238
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı’na bağlı 81 İl Emniyet Müdürlüğü’nde kumar ve tombala oynatılmasının engellenmesi amacıyla 22.00 ile 01.00 saatleri arasında "Huzur Ramazan Uygulaması" yapıldı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü de ilçe merkezinde kumar ve tombala oynatıldığına dair önceden bilgi topladığı 24 dernek ve kahvehaneye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Asayiş Büro Amirliğinin koordinesindeki uygulamaya, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Çevik Kuvvet Polisi ve çok sayıda personel katıldı. 
Uygulamayı Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ile komiser İsa Arı ve Duran Dolum bizzat yönetti. Operasyonda kahvehane ve dernekler bulunan kişilere yönelik Genel Bilgi Toplama  sorgusu yapıldı. Yine operasyon kapsamında Atatürk Caddesi’nde bulunan bir dernek hakkında tombala oynattığı gerekçesiyle adli işlem başlatıldı. Tombala oynamaya yarayan 125 adet çeşitli renklerde kart, çok sayıda pul ile dernek binalarında bulunan kamera ve televizyonlara el kondu.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.