banner113

Polonya'dan, Alanya-Gazipaşa havalimanına direk uçuş!

banner106

Corendon Airlines, Polonya’da faaliyet gösteren tur operatörleri, seyahat acenteleri ve Polonya’daki havalimanları yetkilileriyle Varşova’da gerçekleştirilen bir akşam yemeğinde buluştu.

Polonya'dan, Alanya-Gazipaşa havalimanına direk uçuş!
18 Ekim 2019 Cuma 15:37

banner108
banner238

Avrupa pazarındaki istikrarlı büyümesini sürdüren Corendon Airlines, hizmet kalitesini artık Polonya’ya da taşıyor. Bu çerçevede Corendon Airlines; Polonya’da faaliyet gösteren tur operatörleri, seyahat acentelerini ve havalimanlarının yetkililerini Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Corendon Airlines yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeğinde konuk etti. 16 Ekim akşamı Varşova’da düzenlenen davette Karaer, Corendon Airlines’ın faaliyetlerini ve hedeflerini aktarırken, Polonya uçuşları hakkında da detaylı bilgiler verdi. Hollandalı ünlü jazz sanatçısı Steffen Morrison’nın sahne aldığı gecede, misafirler keyifli dakikalar geçirdi.

Hedef 140 bin koltuk

Davete katılanlara teşekkür eden Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, şunları söyledi: “Corendon Airlines olarak Avrupa pazarında yürüttüğümüz başarılı operasyonlarla ve hizmet kalitemizle kendimize haklı bir yer edindik. Aynı başarıyı Polonya pazarında da yakalayacağımızdan şüphemiz yok. Polonya’da uzun yıllardır devam eden operasyonlarımızı; uçuş sayımızı, uçtuğumuz havalimanı ve destinasyon sayımızı artırarak sürdürmek adına yatırımlarımızı gerçekleştireceğiz.2020 yaz sezonunda Varşova, Poznan, Gdansk, Wroclaw, Katoviçe’den Antalya’ya, yine Katoviçe’den Gazipaşa, Heraklion ve Rodos’a uçmaya başlayacağız. Hedefimiz 2020 sezonu için planladığımız 140 bin koltuk rakamını yakalamak.”

Corendon Airlines’ın 25 Nisan 2020 – 15 Ekim 2020 tarihleri arasında Polonya için uçuş planlaması ise şu şekilde:

Varşova – AntalyaHer Çarşamba ve Cumartesi

Poznan – Antalya Her Çarşamba

Gdansk – Antalya Her Perşembe

Wroclaw – Antalya Her Pazar

Katoviçe – Antalya Her Çarşamba ve Cumartesi

Katoviçe – Alanya-Gazipaşa Her Çarşamba

Katoviçe – HeraklionHer Pazar

Katoviçe – RodosHer Cuma

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.