banner113

Rektörden AKDAĞ kayak kulübüne destek

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübüne üye olarak, kulübe destek oldu. 

Rektörden AKDAĞ kayak kulübüne destek
12 Mart 2018 Pazartesi 09:57

banner108
banner238
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü’nün Başkanı Handan Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri Serkan Salvur, Aziz Görücü, Salih Toktaş ve Fatih Kaygısızı makamına kabul ederek, kulübün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kulüp başkanı Aydemir, Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü’nün yakın zamanda yapacağı tanıtım etkinliklerine Rektör Pınarbaşı’nı davet ederek destek istedi. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, kulübün hedeflerini ve çalışmalarını beğendiğini söyleyerek, Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü’ne üye olma kararı aldı. Rektör Pınarbaşı, daha sonraki süreçte öğrencilerin de kulübün faaliyetlerinden faydalanması için ortak çalışmalar yapabileceklerini sözüne ekledi. 
TEKLİF GERİ ÇEVRİLMEDİ
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aydemir, “Rektörümüzün kulübümüze hem destek olması hem de üye olması için kendisine getirdiğimiz teklifi geri çevirmedi. Sohbetimiz sırasında Rektör Beyin de kayak yapmayı çok sevdiğini öğrendik. Üniversite öğrencileri çok değerli bir Rektöre sahip. Bu üyelik öğrencilere de örnek olacaktır. Sayın Rektörümüze bizlere verdiği destekten ötürü teşekkür ediyor, kendisini Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü’nün düzenleyeceği tanıtım etkinliğinde yanımızda görmeyi temenni ediyoruz” diye konuştu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Pınarbaşı, Başkan Aydemir’e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. 

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.