banner113

Rus Vekil: Bekar kadınlara Türkiye tatili yasaklansın

banner106

Rusya Devlet Duması’nda iktidardaki Birleşik Rusya Partisi’nin St. Petersburg Milletvekili Vitaly Milonov, “Govorit Moskva” radyosunda yaptığı konuşmada, evli olmayan Rus kadınlarının Türkiye’ye tatile gitmemesi gerektiğini söyledi.

Rus Vekil: Bekar kadınlara Türkiye tatili yasaklansın
18 Ekim 2021 Pazartesi 15:09

banner108
banner238

Yerel Türk erkeklerinin yalnız kadınları alkolle sarhoş etmeye çalışarak kullanmalarıyla ünlendiklerini belirten Milonov, “Çoğu zaman, birçok Rus kadını kendilerini baştan çıkaran Türk erkeklerine yenik düşerek kullanıldığını anlamıyor. Büyük aşktan sonra doğan çocuk, bu Türk paşasının malı oluyor. Anne ise tüm haklarından mahrum ediliyor” diye konuştu.
Gazete.Ru’da yer alan habere göre milletvekili, bu tür aşk hikayeleri hakkında birçok şikayet aldıklarına işaret ederken, evli olmayan Rus kadınların Türkiye‘ye seyahat etmesinin yasaklanması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Duma’da ilginç önerileriyle sürekli gündeme gelen Milonov, daha önce kredi tahsilatı faaliyetlerinde bulunan Rusların emekli maaşlarından mahrum bırakılmasını önermişti.
“Yaşlıları ve anneleri arayarak para istemek ve onları tehdit etmek için tam bir soysuz ve alçak olmak gerekir”diyen Milonov, bu alanda çalışanların Rus vatandaşlığından çıkarılması gerektiğini vurgulamıştı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.