banner113

SAHTE BAŞSAVCI ALANYA'DA YANGILANDI

banner106

Alanya'da kendini sahte Cumhuriyet Başsavcısı olarak tanıtan şahısa 2 yıl hapis ve 6 bin TL adli para cezası verildi. Ali E. “Asıl mağdur benim” dedi.

SAHTE BAŞSAVCI ALANYA'DA YANGILANDI
13 Ekim 2022 Perşembe 13:54

banner108
banner238

İddialara göre olay 1 Mayıs 2015 tarihinde Gazipaşa’da yaşandı. Cemal.G’yi cep telefonu ile arayan Ali E. kendisini başsavcı olarak tanıttı. A.E. Cemal G’nin banka hesaplarına bloke konulacağını ancak vereceği hesaba 10 bin TL yatırdığı takdirde bunun kaldıracağını söyledi. Söylenenlere inanan Cemal.G. Ali E’ye ait posta çeki hesabına 6 bin TL para yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Cemal G. Cumhuriyet başsavcılığına başvurarak suç duyurusunda bulundu.
“İŞLEMEDİĞİM SUÇTAN CEZAEVİNDEYİM” DEDİ
Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hafta sonunda görülen karar duruşmasına Ali E. başka suçtan tutuklu bulunduğu Şanlıurfa Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan SEGBİS ile katıldı. Mahkemede konuşan Ali E. posta çeki hesabının kendisine ait olduğunu kabul ederken, kimseyi dolandırmadığını ileri sürdü. Ali E. "Ben işlemediğim bir suçtan dolayı cezaevinde yatıyorum. Asıl mağdur benim. Beraatimi talep ediyorum. Kimliğimi kaybettiğim için bunlar başıma geldi suçsuzum" dedi. Mahkeme heyeti Ali E’nin ‘Dolandırıcılık’ suçundan 2 yıl hapis ve 6 bin TL adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Mehmet AL-Gerçek Alanya Gazetesi
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.