banner113

Sokak hayvanlarına özel bakım

banner106

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 17 günlük sokağa çıkma yasağında sokak hayvanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu.

Sokak hayvanlarına özel bakım
05 Mayıs 2021 Çarşamba 16:29

banner108
banner238


Alanya Belediyesi, 17 günlük tam kapanma döneminde hayvanseverler ve gönüllüler ile birlikte sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Doğu, batı ve merkez mahallelerde bulunan kedi evleri ve beslenme noktaları yasak boyunca Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı veteriner hekimleri, hayvan bakım görevlileri ve gönüllü vatandaşlar tarafından ziyaret edilerek kontrol ediliyor. Sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçları karşılanıyor.

BESLENME DESTEĞİ YASAK BOYUNCA DEVAM EDECEK
Yasak boyunca kedilerin ve diğer sokak hayvanlarının sağlığının, güvenliğinin ve beslenme şartlarının korunması adına çalıştıklarını belirten Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, “Belediyemiz ve gönüllülerimizin destekleriyle temin edilen mamaları, sokak hayvanlarımıza ulaştırıyoruz. Doğu, batı ve merkezde oluşturduğumuz kedi parkları ve beslenme noktaları düzenli olarak temizlenerek gerekli bakım-onarımları yapılıyor. Yasak boyunca da sokak hayvanlarını besleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.