banner113

Su baskınlarına karşı yoğun mesai harcadılar

banner106

Alanya Belediyesi akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağışa gece boyunca nöbetçi ekipleri ile müdahale etti. Çözüm masasına gelen şikâyetlere anında müdahale eden ekipler, kapanan ızgaraları açarak su baskını yaşanan bölgelerde yoğun mesai harcadılar. 

Su baskınlarına karşı yoğun mesai harcadılar
22 Ekim 2018 Pazartesi 15:31

banner108
banner238
Alanya Belediyesi dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağışa gece boyunca nöbetçi ekipleri ile müdahale etti. Fen İşlerine bağlı ani müdahale ekipleri Okurcalardan Demirtaş’a kadar olan bölgede kapanan ızgaraları ve sel baskını hadiselerine anında müdahale etti. 
BAŞKAN YÜCEL, VATANDAŞLARI UYARDI
Vatandaşların yağmursuyu ızgaralarını ve menfezleri temiz tutmaları konusunda uyaran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Belediye olarak tüm yıl boyunca menfez ve ızgaralarıntemizliğini yapıyoruz. Bunun için tüm bölgelerimizde ayrı ekiplerimiz var. Ancak, özellikle yağmursuyu giderlerine atılan çöpler bu şekilde ilk yağmurlarda sorun yaşanmasına neden oluyor. Bazı esnaflarımız dükkânlarının önündeki yağmursuyu giderlerininüzerine çeşitli örtüler kapatıyor. Tüm bunlar yağmur sularının menfeze girmesini engelliyor ve su baskınları yaşanıyor. Vatandaşlarımızı bu konulardadaha duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.