banner113

Ukraynalı turist akıntıya kapıldı

banner106

Kargıcak mahallesinde akıntıya kapılan Ukraynalı Radzh Aliyev kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Aliyev'i kurtarmaya çalışan Rus turist de boğulma tehlikesi geçirirken, çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Ukraynalı turist akıntıya kapıldı
19 Ağustos 2020 Çarşamba 08:32

banner108
banner238


Olay sabah saatlerinde Kargıcak Mahallesindeki sahilde meydana geldi. Otelde tatil yapan Ukraynalı Radzh Aliyev, eşi Alina Aliyeva (31) ile sahile gitti. Denize giren Radzh Aliyev iddiaya göre gelen yüksek bir dalganın çarpmasıyla suda batıp çıkmaya başladı. 

Aliyev'in çırpındığını gören Rus uyruklu Marsel Gilmutdinov ise hemen yardıma gitti. Gilmutdinov boğulmak üzere olan Aliyev'i çıkarırken kendisi de akıntıya kapıldı. 
Çevredekiler tarafından kıyıya çıkarılan Aliyev ve Gilmutdinov için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Sahile gelen Sağlık ekipleri Radzh Aliyev ve Marsel Gilmutdinov'a ilk müdahaleye yaptılar. Hayati tehlikesi bulunmayan Gilmutdinov ayakta tedavi edilirken, durumu ağır olan Radzh Aliyev ise ALKÜ'ye kaldırıldı. Radzh Aliyev doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.