banner113

Yücel ailesinin mutlu günü

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kardeşi, genç işadamı Rıdvan Yücel, 2020’nin Şubat ayında nişanlandığı Pınar Öztürk ile dün akşam dünya evine girdi.

Yücel ailesinin mutlu günü
17 Ekim 2021 Pazar 12:07

banner108
banner238

Merhum Mustafa Öztürk ile Neziha Öztürk’ün kızları Pınar Öztürk ile Müzeyyen ve Mehmet Yücel’in oğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kardeşi Rıdvan Yücel, bu akşam Banana Otel’de düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğün törenine katılım üst düzeyde oldu.


Ankara’nın yanı sıra Gazipaşa, Manavgat, Sarıveliler’den belediye başkanları, siyasiler, oda ve dernek başkanları da gecede hazır bulundu. Genç çiftin nikahını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kıydı. Nikah şahitleri arasında eski Devlet Bakanlarından Kürşat Tüzmen, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP Antalya eski Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve eski Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ile MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun birlikte yaptı. 


Nikahta çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Başkan Yücel, “Evimizin en küçüğü, değerli kardeşim Rıdvan Yücel ve Pınar kızımızın evlilik akdini gerçekleştirdik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize teşekkür ediyor, kardeşime ve gelinimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Nikah sonrası genç çift dans ederken, gecede ünlü şarkıcı Altay sahne aldı.
 

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.