Yapılan incelemede sürücünün, tehlikeli şerit değiştirme (makas), hatalı sollama, şerit izleme kurallarına uymama ve saygısız araç kullanma gibi birçok kural ihlali yaptığı belirlendi.

Denetim sonrası sürücüye toplam 11 bin 668 TL idari para cezası uygulanırken, sürücü belgesine 2 ay süreyle el konuldu. Ayrıca araç trafikten men edildi.

Öte yandan, söz konusu sürücü hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 179. maddesi kapsamında “Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Alanya’da Aynı Depoda İkinci Yangın! 5 Ocak’tan Sonra Bir Kez Daha Alevlere Teslim Oldu
Alanya’da Aynı Depoda İkinci Yangın! 5 Ocak’tan Sonra Bir Kez Daha Alevlere Teslim Oldu
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, özellikle tünel ve dar geçiş güzergâhlarında yapılan bu tür ihlallerin ciddi kazalara davetiye çıkardığını vurgulayarak, trafik kurallarına uyulması konusunda sürücüleri bir kez daha uyardı.