Geçirdiği kaza nedeniyle bir süredir görevinden uzak kalan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, sağlık sürecinin ardından yeniden belediyedeki görevine döndü. Başkan Özçelik’in mesaiye başlaması, hem belediye cephesinde hem de ilçe kamuoyunda olumlu karşılandı.
Başkan Özçelik’i göreve dönüşünün ardından ilk ziyaret eden isimler, Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı oldu. CHP ilçe yönetimi, Özçelik’e geçmiş olsun dileklerini iletirken, yeniden görevine başlamasından duydukları memnuniyeti de ifade etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Özçelik’in sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği belirtilirken, ilçe teşkilatı üyeleri de kendisine destek mesajlarını iletti. Görüşmede, Alanya’nın gündemindeki konular ile belediyenin yürüttüğü çalışmalar üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu.
Yaşadığı kaza sonrası kısa süreli bir istirahat dönemi geçiren Başkan Özçelik’in göreve dönmesiyle birlikte, belediyedeki hizmet ve projelerin kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde saha temposunun da yeniden artacağı ifade ediliyor.




