Kaymakam Öztürk, şehidin annesi Gülsüm Uysal ve babası Mustafa Uysal ile samimi bir ortamda sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu, dualarını aldı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, şehit ailelerinin milletin en değerli emanetleri olduğu vurgulandı.
Ziyarette konuşan Kaymakam Öztürk, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirterek, “Vatanımız için canlarını feda eden kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Onların bizlere emaneti olan aileleri de milletimizin ve devletimizin baş tacıdır” mesajını verdi.
Kaymakama ziyaret sırasında emniyet, jandarma ve sosyal hizmetler kurum amirleri de eşlik etti.
Türkiye Cumhuriyeti’nin şehit ailelerine sahip çıkma geleneğinin bir kez daha güçlü şekilde hissedildiği ziyarette, aileye sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir ömür temennisinde bulunuldu.
Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyor; aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.




