Programa Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Direk, kurum amirleri, dernek ve siyasi parti temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Alanya Şube Başkanı Refik Özdemir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda, vakfın kuruluşundan bugüne kadar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitler, gaziler ve vakfa katkı sağlayan bağışçılar rahmet ve minnetle anıldı. Katılımcılar, şehitler için dua ederken gazilere de sağlık ve uzun ömür temennisinde bulundu.

Kaymakam Öztürk Muhtarlarla İftarda Buluştu: “Devletimizin Uç Beylerisiniz”
Kaymakam Öztürk Muhtarlarla İftarda Buluştu: “Devletimizin Uç Beylerisiniz”
İçeriği Görüntüle

Mevlid programı kapsamında Alanya Müftüsü Mehmet Seven ve müftülük görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Okunan Mevlid-i Şerif ve yapılan dualarla şehitler ve vakfa emek veren hayırseverler bir kez daha yad edildi.