Manşet Alanya imtiyaz sahibi Hüseyin Kalaycı, programcılar Figen Yıldırır ve Zülal Geleçer ile yönetmen Ersin Sandal, yeni başhekime hayırlı olsun dileklerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Alanya’nın sağlık alanındaki ihtiyaçları ve hastanenin geleceğe yönelik hedefleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz, böylesi önemli bir görevi üstlenmekten duyduğu gururu dile getirerek, “Alanya halkına en iyi sağlık hizmetini sunmak için ekip olarak büyük bir gayret içinde olacağız. Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.
Manşet Alanya ekibi olarak, Prof. Dr. Karakuş Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyor, Alanya’ya sağlık alanında değerli katkılar sunacağına yürekten inanıyoruz.




